Washd Prevent


Optimaliser vaskeridriften med Washd Prevent: Nå med mobil tilgjengelighet, grundig tidsregistrering, og tilpasset støtte for enhver vaskeristørrelse. 

Vårt system tilbyr detaljerte vedlikeholdsplaner og effektiv problemhåndtering, sikrer at utstyret ditt alltid er i beste stand. Fra maskiner til ventilasjonssystemer, tilbyr vi en komplett løsning som dekker alle vedlikeholdsbehov, og gir teamet ditt verktøyene de trenger for å arbeide mer effektivt.

Nøkkelfunksjoner


Mobil tilgjengelighet: Daglige gjøremål og servicehenvendelser er tilgjengelige på mobile enheter, noe som gir vedlikeholdspersonell fleksibilitet og mobilitet i sitt arbeid.

Tidsregistrering og rapportering: Alle oppgaver og henvendelser måles på tid og registreres i systemet, noe som gir verdifull innsikt og oversikt over arbeidsflyten.

Støtte for konsern og uavhengige vaskerier: Systemet er skalerbart og støtter både store konsern med flere vaskerier og enkeltstående vaskerier.

Integrering med maskinleverandører: Vedlikeholdspersonell har tilgang til detaljerte vedlikeholdsplaner fra maskinleverandører, inkludert daglige, ukentlige, månedlige, og årlige vedlikeholdspunkter.

Eskalering og samarbeid: Enkel eskalering av interne servicehenvendelser til maskinleverandører for raskere problemløsning.

Verktøy for maskinleverandører: Systemet kan også brukes av maskinleverandører for serviceoppdrag, og kunder kan overvåke utført arbeid og tidsbruk.

Allsidighet: Inkluderer vedlikeholdsoppgaver for et bredt spekter av utstyr, fra kaffemaskiner til ventilasjonssystemer.

Utviklet i Norge - Lagd for vaskerier

Med Washd Prevent får vaskerier et kraftfullt verktøy for å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere nedetid, og opprettholde utstyr i topp stand, noe som sikrer en jevn og effektiv drift.