Washd Control


Washd Control er utformet for å gi vaskerier fullstendig oversikt og kontroll over alle merkede tekstiler, fra inngang til utgang. 

Denne modulen er spesielt nyttig for tekstiler med sirkulasjonsbegrensninger, som for eksempel brannhemmende tøy, og sørger for at de håndteres korrekt og effektivt.

Nøkkelfunksjoner 


Avansert Sporing: Overvåk tekstiler gjennom hele deres livssyklus, fra når de forlater vaskeriet til de returneres.

Varslingssystem: Automatiske varsler når tekstiler har nådd sin maksimale sirkulasjon, med enkel reintegrering i systemet etter nødvendig behandling.

Statistikk og Analyse: Få verdifull innsikt om tekstilenes levetid og kundehåndtering, inkludert hvor lenge de er hos kunder og om de returneres i det hele tatt.

Økonomisk Styring: Send fakturaer for tapte eller skadede tekstiler enkelt og effektivt. Integrert med populære økonomisystemer som PowerOffice Go og Visma .NET for sømløs finansiell håndtering.

Brukervennlig Interface: Designet for å være intuitivt og tilgjengelig for alle typer brukere, uavhengig av teknisk kompetanse.

Utviklet i Norge - Lagd for vaskerier

Med Washd Control kan ditt vaskeri operere mer effektivt, redusere kostnader og forbedre kundeservice ved å tilby nøyaktig og pålitelig tekstilhåndtering.