Oppdag Washd Prevent: Neste generasjons vaskerivedlikehold

23. april 2024 etter
Oppdag Washd Prevent: Neste generasjons vaskerivedlikehold
Vantevo AS, Steinar Mc Shane Eriksen

Washd Prevent

I en industri hvor effektivitet og pålitelighet er avgjørende, introduserer Vantevo stolt Washd Prevent, en banebrytende løsning designet for å transformere vedlikeholdsoppgaver i vaskerier. Med sin avanserte teknologi og brukervennlige grensesnitt, er Washd Prevent ikke bare et verktøy – det er en helt ny måte å tenke vedlikehold på.


Forebyggende vedlikehold

Washd Prevent legger stor vekt på forebyggende vedlikehold. Ved å automatisere og systematisere vedlikeholdsoppgaver sikrer løsningen at alle maskiner opererer på sitt mest effektive nivå. Dette reduserer risikoen for uforutsette maskinstanser, noe som er kritisk for alle vaskeriers driftssikkerhet. Ved hjelp av intuitiv programvare kan brukere enkelt planlegge og overvåke vedlikeholdsaktiviteter, noe som sikrer at ingen detaljer blir oversett.

Digital endring

Glem manuelle loggbøker og uendelige regneark; Washd Prevent digitaliserer hele prosessen. Med noen få klikk kan vaskeripersonalet utføre og registrere vedlikeholdsoppgaver direkte i appen. Dette inkluderer alt fra bakterie- og mikrobetester til mer komplekse maskinsjekker. Resultater og eventuelle avvik rapporteres i sanntid, noe som gir ledere umiddelbar innsikt og mulighet til rask respons.

Brukervennlighet og tilgangskontroll

Systemet tilbyr avansert brukeradministrasjon som gjør det mulig for ledere å opprette, redigere og administrere brukerroller og tilgangsnivåer. Dette øker sikkerheten og sørger for at kun autorisert personell har tilgang til sensitiv informasjon. Washd Prevents plattform er intuitiv og lett å bruke, noe som reduserer opplæringstiden og lar personalet fokusere mer på deres primære oppgaver.

Helpdesk og eskalering av servicesaker

Helpdesk-modulen er en integrert del av Washd Prevent og tilbyr en sømløs håndtering av alle interne servicesaker. Om en tekniker støter på et problem som ikke kan løses umiddelbart, tillater systemet en enkel eskalering av saken direkte til maskinleverandøren for raskere problemløsning.

Miljø- og kostnadseffektivitet

En av de største fordelene med Washd Prevent er dens bidrag til både økonomisk og miljømessig bærekraft. Systemet sikrer at maskiner kjører mer effektivt, noe som reduserer vann- og energiforbruket dramatisk. Dette fører ikke bare til lavere driftskostnader, men også til en reduksjon i vaskeriets miljøavtrykk.

Vedlikehold på mobilen


Med mobilversjonen av Washd Prevent kan vedlikeholdspersonell enkelt registrere feil, motta og sende oppdateringer, og utføre vedlikehold på farten. Dette øker driftseffektiviteten og sikrer at vedlikeholdsoppgaver blir håndtert effektivt og uten forsinkelser.

I en verden hvor tid er penger, og pålitelighet er nøkkelen til suksess, er Washd Prevent din partner for en smartere, sikrere og mer bærekraftig vaskeridrift. Vantevo fortsetter å lede an i digital transformasjon av vaskeriindustrien, og med Washd Prevent er fremtiden her. For mer informasjon om hvordan Washd Prevent kan revolusjonere din vaskeridrift, besøk vår produktside eller kontakt vårt team.

Washd Prevent

Med Washd Prevent får vaskerier et kraftfullt verktøy for å effektivisere vedlikeholdsarbeidet, redusere nedetid, og opprettholde utstyr i topp stand, noe som sikrer en jevn og effektiv drift.